Cas-Tech-Trade Kft CTT

A Cas-Tech-Trade Kft [CTT] 1991-es megalakulása óta a műszaki és informatikai megoldások területén nyújt segítséget ügyfeleink részére.

Mindig a jövőnek kell dolgozni, nem a hirtelen zsebre vágható pillanatnyi sikernek.

Móricz Zsigmond

A cég megalapításának ötletét az adta a tulajdonosok számára, hogy a rendszerváltás éveiben a magánjellegű kis- és nagyvállalkozások száma ugrásszerűen megnövekedett. Az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal a kereskedelmi vállalkozások egy bizonyos köre számára kötelezővé tette az adóügyi memóriával, ismertebb nevén fekete dobozzal rendelkező pénztárgépek használatát. Ezért a társaság, elsősorban pénzzel kapcsolatos technika forgalmazásával, üzembe helyezésével, garanciaidőn belüli és azon túli javításával, szerviztevékenységével kezdett foglalkozni.

A hazai és a külföldi üzlethálózatok megalakulásával megjelentek az első POS rendszerek: az első számítógép-alapú pénztárgépek amelyek már magasabb értéket képviseltek és komolyabb számítógépes, illetve hálózati szaktudást igényeltek. Az ilyen jellegű munkák elvégzéséhez, a vállalat folyamatos bővítésére és fejlesztésére volt szükség. Az informatikai alapon működő pénztárgép-rendszerekkel megtettük az első lépéseket az IT világában.

Mostanra informatikus-rendszergazda csapatunk teljeskörű megoldást tud nyújtani akár a vállalkozások bolti infrastruktúrájának kialakításában, akár az irodai számítástechnikai környezet kialakításában.

Az évek során kiterjesztettük szolgáltatási területünket az egész országra, ezáltal képesé váltunk komplex projektmunkák elvégzésére, bolthálózatok telepítésére bárhol az országban. Informatikai feladatainkat teljes logisztikai megoldással, a lehető legnagyobb precizitással és ügyfél-orientált hozzáállással végezzük országos hálózatunk segítségével.

Büszkén tudunk hivatkozni referenciáinkra és több mint 30 éves tapasztalatunkra.

© cttitservice.hu | Minden jog fenntartva - 2021 - Cas-Tech-Trade Kft.